Övrigt

Överraska med ett presentkort på en Helmi-segling!

Vi erbjuder ett presentkort vars värde gäller vid betalning (helt eller delvis) för valfri segling i vårt öppna program eller för en chartrad segling.
Rådgör med någon i styrelsen om lämpligt belopp och gör din beställning direkt hos föreningens sekreterare.
Presentkortet skickas med post till Din adress tillsammans med en faktura på presentkortets belopp.

Seglingen bokas av presentkortets mottagare. Presentkortets unika kod meddelas i samband med bokningen föreningens kassör som ger tillbaka värdet av presentkortet.

Presentkortets giltighet anges på kortet och är normalt en säsong. Meddela vid beställningen om Du önskar en annan giltighetstid.
Priser för en segling varierar beroende på resmål och aktuell seglingssäsong.
Innevarande års priser finns i seglingsprogrammet.

Gravsättning till havs

Att själv välja var och hur det slutliga avskedet skall genomföras blir allt viktigare för många människor.
Det är i dag möjligt att genomföra hela gravsättningen till havs eller kustnära. Detta oavsett om valet är en kyrklig eller borgerlig begravning.

Vår roll är att, i samråd med Ert begravningsombud och/eller som enskild, skapa en minnesvärd dag utifrån edra egna val och önskemål. Kontakta oss gärna i dessa frågor så berättar vi mer!
Lämpliga vattenområden i Blidös närhet kan vara Gräsköfjärden, Kudoxafjärden eller Svartlögafjärden.

En annan mycket speciell gest, som blivit allt vanligare i vår föränderliga tid, är att anhöriga i samband med en begravning väljer att skänka ett bidrag till en organisation istället för att köpa blommor. Läs gärna mer om detta på denna sida >>