Sandkilen Helmi - en K-märkt upplevelse!

loading...

Välkommen till en ny härlig seglingssäsong!
Nu hälsar vi alla välkomna till en ny härlig seglingssäsong 2023.

Under våren 2023 kommer Helmis seglingar att presenteras på en ny webbsida med samma adress (Helmi.se) som nu. Det kommer då inte gå att nå nuvarande sidor och all information och alla bokningar måste göras i det nya systemet.
Det kommer naturligtvis ett meddelande med e-post till alla medlemmar med information när systembytet är klart för anvädning.
 
I år har vi planerat flera seglingar, öppna för alla att boka in sig på, samt 4 gratis seglingar för föreningens medlemmar - Först till kvarn gäller eftersom vi som mest kan ta ombord max 12 passagerare.


Du får tills vidare göra din bokning genom att skicka  ett mail till bokning@helmi.se. för önskad segling i listan. Om du har mer specifika frågor angående en segling.
Bokningsknappen fungerar för tillfället inte så du gör enklast din bokning via mail till bokning@helmi.se.
 
Vi hoppas få många gäster ombord så att vi kan fortsätta odla den härliga känslan av gemenskap, som vi har med Helmi, vår skärgård och det kulturarv vi förvaltar.
Till alla sedan tidigare trogna och alla nya medlemmar samt till dig som ännu inte begärt medlemskap - Helmi behöver dig! 


HÄR - kan du läsa mer om medlemskap i Föreningen Helmis vänner.
 

Hjärtligt välkommen ombord under en säsong som vi hoppas ska ge många fina och solvarma minnen!

 

 

Välkomna ombord!

 

För vissa funktioner på våra webbsidor behöver vi använda cookies eller spara personuppgifter som du lämnar under ditt besök. Hur vi använder och lagrar dessa uppgifter kan du läsa här (GDPR policy)