Sandkilen Helmi - en K-märkt upplevelse!

loading...

Nu är Helmis seglingsprogram för säsongen 2021, färdigt och publicerat här på hemsidan. Självklart anpassat efter myndigheternas rekommendationer och restriktioner. Klicka på den lilla bilden av programaffischen i högerspalten så kommer du direkt till seglingsprogrammet eller välj Segla med Helmi i menyraden övertst på sidan.
 Många av de omtyckta destinationerna  finns kvar i programmet. Men med det osäkra läge vi ännu befinner oss i måste vi dock reservera oss för ändringar i seglingsprogrammet. Våra bokningsansvariga kommer att meddela ev. avvikelser så snart vi får reda på dem.


 

 
På webbsidan och Facebook kan du följa föreningens aktiviteter under höst - vinter - vår. Arbetet pågår hela året med underhåll av båt och utrustning, planering för nya och gamla destinationer samt information om Roslagens seglande kulturarv.

Vår ekonomi har givetvis påverkats av de minskade seglingsintäkterna och vi behöver därför - nu mer än någonsin - många stödjande medlemmar i föreningen . Läs mer HÄR om medlemskap i Föreningen Helmis vänner.

 

Föreningen Helmis Vänner erbjuder seglingar med den sista äkta piggskutan, den K-märkta Sandkilen Helmi. Hon är Blidös stolthet och har sin hemmahamn vid Blidö Hamnkrog i Stämmarsund. Helmi är en viktig representant för det kulturarv i Roslagen som för ett drygt sekel sedan bestod av100-tals seglande sandkilar,

 

Välj bland planerade öppna seglingar eller charter (hyra Helmi med besättning) för egna upplevelser. Chartrade seglingar för privatpersoner, företag, föreningar, byalag och liknande kan genomföras på valfri tillgänglig dag under seglingssäsongen. Max 12 passagerare kan tas ombord.Vi erbjuder även gravsättningar till havs i samråd med Ditt begravningsombud, info!

Vi hoppas att vi snart kan ses på en seglats och få nöjet att få hälsa alla
 

Välkomna ombord!

 

För vissa funktioner på våra webbsidor behöver vi använda cookies eller spara personuppgifter som du lämnar under ditt besök. Hur vi använder och lagrar dessa uppgifter kan du läsa här.