Tack för alla bidrag till renoveringen av Helmi

När föreningens Helmis vänner sträckte ut handen för att få hjälp med den omfattande renoveringen Helmi genomgår möttes föreningen av ett stort engagemang och vill nu tacka för alla bidrag.

När renoveringen av däcket visade sig mer omfattande än man först trodde bad föreningen Helmis vänner om ekonomiskt stöd för att klara av den omfattande renoveringen. Engagemanget och stödet föreningen fått ta emot är över förväntan och ovärderligt i arbetet med att bevara Helmi för framtiden.

Över 500 000 kronor i stöd

Föreningen har hittills fått in över 530 000 kronor i stöd till däcksrenoveringen som Helmi just nu genomgår. Tack vare alla bidrag, stora som små, har nu föreningen Helmis vänner de medel som behövs för att färdigställa Helmi och få henne seglingsbar igen.

Föreningen känner sig både stärkt och rörd över det otroliga engagemang våra fina medlemmar visat oss och vill rikta ett stort, varmt tack till er alla!

Ett extra tack till större gåvobidrag

Många bäckar små – alla bidrag har gjort skillnad och vi är ytterst tacksamma för alla bidrag som kommit in. Särskilt i tider då ekonomin är strängare för många. Med det sagt vill vi lyfta och ge ett särskilt tack till våra större gåvobidrag till renoveringen av Helmi – stort tack för er givmildhet!

Största bidragsgivare till däcksrenoveringen

Catarina och Sven Hagströmmers Stiftelse250 000 kronor
Hans Karlsson50 000 kronor
CHW Skärgårdsupplevelser AB50 000 kronor
Bo Gustavsson26 200 kronor
Gardell Snickeri 10 000 kronor
Johan Bendz5 000 kronor
Rolf Blomberg5 000 kronor
Richard Storjohann5 000 kronor
John Wattin5 000 kronor

Underhållet av Helmi är något som ständigt pågår så fortsätt att stötta oss i vårt arbete med att bevara Helmi för framtiden!

Ett varmt, stort tack från föreningen Helmis vänner!